Nyhet 27 mars 2015


Taxi Göteborg kör SVT


Nu är det klart att Taxi Göteborg ska köra alla taxiresor till och från Sveriges Television i Göteborg – taxibolaget vann upphandlingen.


Res- och transportforum den 27 mars 2015:

Det var helheten som Taxi Göteborg kunde erbjuda med service, tillgänglighet och pris som avgjorde till bolagets fördel.

- Vi ser det som ett prestigeuppdrag eftersom många av de personer som kommer att åka med oss är samhällsintressanta och kända av olika skäl, säger Petra Kling, marknadschef på Taxi Göteborg.

I upphandlingen var det viktigt att erbjuda ett konkurrensmässigt pris men också hög service och tillgänglighet.

- För oss är det viktigt att ha en leverantör som vi kan lita på och som har en hög naturlig servicegrad. Taxi Göteborg var det företag som bäst uppfyllde våra krav i upphandlingen och därför blev vårt val, säger Susanne Cornelius TM/Resesamordnare på SVT.

Taxi Göteborg har den senaste tiden vunnit ett antal större upphandlingar både offentliga och privata. Bland annat kommer Taxi Göteborg att vara exklusiv leverantör till Volvo Ocean Race.

- Vi har varit starka i upphandlingar den senaste tiden. Vi har ett mycket bra grunderbjudande och, som vi ser det, den bästa servicen. Tack vare en stor fordonsflotta kan vi dessutom ta komplexa uppdrag som kräver logistik utöver det vanliga, säger Petra Kling.<< Tillbaka