Nyhet 27 april 2015


Taxi 020 blir gratis reklampelare för välgörenhet


Taxi 020 ger välgörenhetsorganisationer möjligheten att få ökad synlighet och sprida sina budskap med hjälp av Taxi 020:s bilar. Nu är det BRIS som under nästan två månader får Taxi 020 som rullande reklampelare med gratis annonsering på ut- och insidan av taxibilarna. Framöver välkomnar Taxi 020 fler samarbeten som genom taxibilarna kan bidra till ett bättre samhälle.


Cision News den 27 april 2015:

Sedan den 14 mars har människor i Stockholm kunnat ta del av information från organisationen BRIS (Barnens Rätt I Samhället) på insidan och utsidan av Taxi 020:s taxibilar. Samarbetet är startskottet på Taxi 020:s satsning att synliggöra organisationer som bidrar till ett bättre samhälle.

- En av fördelarna med vår verksamhet är att det är lätt att sprida budskap till en bredare allmänhet. Med drygt 1200 gula bilar på gatorna i Stockholm är vi en kraftfull kanal för att nå ut. Det vill vi använda till att göra gott, säger Frederick Scholander, Marknads- och försäljningschef på Taxi 020.

Barnen en hjärtefråga - liksom miljö och mångfald
Taxi 020:s chaufförer kör många ensamåkande barn, vilket är en bakomliggande faktor till samarbetet med BRIS. Målsättningen är att även framöver samarbeta med organisationer som med omtanke och ansvar gör samhället lite bättre. Taxi 020 har länge varit branschens pionjärer vad gäller miljö, och är till exempel det första taxibolaget i landet som satte in en elbil som taxi. Med ca 3000 engagerade män och kvinnor från 55 olika nationer inom bolaget är mångfald också en fråga som ligger Taxi 020 varmt om hjärtat.

Välkomnar samarbetspartners med kreativa idéer
- Vår ambition är att fortsätta med liknande samarbeten framöver. Både rena annonsinitiativ, men även mer kreativa idéer. Vi är öppna för förslag på hur vi kan fortsätta att bidra i frågor som vi brinner för och som kan engagera våra chaufförer och kunder, säger Frederick Scholander, Marknads- och försäljningschef på Taxi 020. 


Samarbetet mellan Taxi 020 och BRIS pågår framtill mitten av maj 2015.

För mer information, vänligen kontakta: 

Frederick Scholander, Marknads- och försäljningschef på Taxi 020

Tel: 08-632 90 03, Mail: frederick.scholander@taxi020.se

 << Tillbaka